Odlični rezultati v začetku jesenskega dela sezone

21. CROATIA OPEN

V Reki je 23. 9.  potekala težka mednarodna tekma, na kateri je nastopalo kar 19 držav in 1280 tekmovalcev. Naši so v hudi konkurenci pokazali dobro pripravljenost in tako domov prinesli dobre rezultate. Nastopali so: Gaja Humar, Luka Mlakar, Mark Filipič, Cene Božič, Marc Permozer, Din Muhić, Nika Mlakar, Lia Krvina in Nana Zupančič.

Najbolje pa so se tretjimi mesti odrezali: Mark Filipič, Lia Krvina, Nana Zupančič

ZADNJA POKALNA TEKMA

V Šenčurju je 8.10. potekala 3. letošnja pokalna tekma. Na tekmi je sodelovalo 52 klubov iz cele Slovenije. Naš klub so zastopali: Maks Prezelj, Aleks Gnezda, Danijel Čuk, Marc Permozer, Din Muhić, Voranc Lapajne, Gaja Humar, Lia Krvina, Nana Zupančič, Nika Mlakar, Luka Mlakar in Cene Božič.

Naši tekmovalci so dosegli naslednje rezultate:

  1. Mesto : Gaja Humar, Luka Mlakar, Nika Mlakar in Lia Krvina
  2. Mesto: Nana Zupančič in Marc Permozer
  3. Mesto: Maks Prezelj, Voranc Lapajne, Cene Božič in Din Muhič

SVETOVNO MLADINSKO PRVENSTVO KONJA(TURČIJA) IN MLADINSKO BALKANSKO PRVENSTVO ČRNA GORA

V sklopu reprezentančni aktivnosti je na mladinskem svetovnem prvenstvu, ki je potekalo od 26. 10. do 30. 10.  v Konji (Turčija) in se ga je udeležilo skoraj 2000 tekmovalcev iz 105 držav, naš klub zastopal Luka Mlakar. To je bilo njegovo prvo tako veliko tekmovanje. Po napeti borbi s predstavnikom iz Egipta, je na koncu žal izgubil z zelo tesnim rezultatom. Ker se Egipčanu ni uspelo uvrstiti v finale, se je Lukov nastop na SP hitro zaključil.  

Luka Mlakar, Gaja Humar in Mark Filipič so državno reprezentanco in naš klub zastopali tudi na Balkanskem mladinskem prvenstvu v Črni Gori, ki je potekalo od 4. do 6. 11. Tokrat žal niso posegli po vidnejših rezultatih, sta pa Gaja Humar in Mark Filipič dosegla po eno zmago.   

 

Scroll to Top