Osvojite zmajske kartice agilnost, moč in gibljivost

Spodbudimo otroke, da osvojijo zmajske kartice

Čas trajanja: Od 12.1. do 28.2. 2020 Namen Spudbujanje ohranjanja in pridobivanja različnih gibalnih sposobnosti (moč, gibljivost, koordinacija, agilnost, ravnotežje) in ponavljanje osnovnih karate tehnik.

kartice_izziv

 Komu je namenjen ? Otrokom od 5 do 12 leta. Zakaj bi sodeloval? Zaradi ukrepov za zajezitev COVID 19 se bo vadba po vsej verjetnosti vsaj do konca februarja izvajala preko spleta. Raziskave so pokazale, da je splošna gibalna učinkovitost pri povprečnem slovenskem otroku po dvomesečnem omejevanju gibanja spomladi upadla za več kot 13 %. Zaradi zimskega časa, manj možnosti za gibanje na prostem in daljšega zaprtja, bodo posledice trenutnega neizvajanja gibalnih aktivnosti verjetno še veliko hujše.   Kako poteka aktivnost ? Z izvajanjem treningov in aktivnosti preko aplikacije Moje spretnosti lahko otroci osvojijo kartice za osvojitev naziva Zmajski bojevnik. Aktivnosti so objavljene pod rubriko vprašalnikov v aplikaciji Moje spretnosti, v skupini Karate institute. Izpolnjen vprašalnik pomeni, da je otrok aktivnost 1x opravil. Navodila so priložena. Video navodila si lahko ogledate na Video navodila (mojespretnosti.si). Ali se je potrebno posebej prijaviti ? Ne. Članom Karate inštituta se ni potrebno posebej prijaviti. Z svojim uporabniškim imenom lahko dostopate do aplikacije Moje spretnosti na www.mojespretnosti.si/app. Ko boste izpolnili prvi vprašalnik se boste avtomatično vključili v igro. Kako otrok osvoji kartice Zmajske kartice, ki jih bo lahko dodal v album Kako postanem zmajski bojevnik:

vrednost_kartic

Cena sodelovanja za 2 mesečno igro:

  • Brezplačna je za vse, ki so vključeni v redno zoom vadbo (vsi otroci, ki zoom vadbo redno obiskujejo bodo avtomatično osvojili omenjene kartice)
  • 10,00 eur na osebo (cena je fiksna ne glede na število opravljenih treningov)

Otroci, lepo vabljeni, da se pridružite!

Kolektiv Karate inštituta 

Scroll to Top