Začetek sezone 2014/2015 – povezava do programa “Zmajčkove sposobnosti”

Z začetkom septembra ponovno začnejo potekati programi, ki jih organiziramo v sklopu naših klubov. Vsi programi začnejo potekati po priloženem urniku. Vse ostale informacije si lahko pogledate tudi na naši spletni strani. O začetku akrobatike in razdelitve v skupine boste dobili posebna obvestila.
Razdelitev v skupine je objavljena  tudi na naši spletni strani www. karate-institute.org. V kolikor se v skupini ne najdete, lahko to sporočite na naslov info@premik.si, ali se priključite lanski skupini. Skupine so oblikovane na osnovi starosti in znanja otrok. V primeru križanja urnikov ali drugačnih želj, so možne tudi prerazporeditve v drugo skupino, vendar se morate o tem pogovoriti s trenerji, zato da vam predlagajo ustrezno skupino.

Novosti – Zmajčkov program in Spletna učilnica

V letošnjem letu uvajamo dve novosti. Vsi člani kluba do 14 let bodo vključeni v program »Zmajčkovih sposobnosti«, ki smo ga v lanskem letu začeli poizkusno izvajati. Več o programu si lahko preberete na spletni strani Zmajčkove sposobnosti. Otroci bodo vključeni v redna letna testiranja, ki jih bomo zapisovali na zmajčkov kartonček, rezultati pa bodo shranjeni tudi pod uporabniškim imenom na spletni strani www.premik.si. Otroci, ki so že v lanskem letu opravljali testiranje za zmajčkove sposobnosti, bodo imeli na kartončke vpisane tudi lanske rezultate.

V oblikovanju je tudi spletna učilnica, kjer bodo lahko člani dostopali do različnih vsebin. V nje bodo različni poljudnoznanstveni  in strokovni članki, razlaga vadbenih zaporedji in vodena video vadba. Vsebine  bodo namenjene različnim starostim in tudi zahtevnosti uporabnikov. Mnogo prispevkov v spletni učilnici je bila že objavljena v različnih poljudnoznanstvenih in strokovnih revijah ali pa predstavljena na konferencah.  Nekatere vsebine so bile pripravljene tudi za uporabo v spletni učilnici Nove Ljubljanske banke.  Spletna učilnica bo za uporabo pripravljena do začetka oktobra izgled vsebin pa si lahko ogledate na spletni strani www.premik.si/spletnaucilnica

 • Začetek programov:
  VADBA V VSEH PROGRAMIH SE ZAČNE V SREDO 3.9.2014.
  RAZEN!!!
  Tekmovalna skupina 1 in Karate odrasli Idrija – začetek  vadbe ponedeljek 1.9. 2014
  ŽIRI – ZAČETEK VADBE ZA VSE SKUPINE PONEDELJEK 7.9.2014
   
 • Članarina:
  V letu 2014 mesečna vadnina za rekreativno vadbo 2x tedensko znaša 20 eur, vadnina za tekmovalne skupine, ki vadijo 3x tedensko ali več je 25 eur, vadnina za odrasle 2x tedensko ali več je 30 eur, vadnina za odrasle enkrat tedensko je 18 eur.
  Mesečna vadnina za otroke v Ljubljani za vadbo 2x tedensko znaša 35 eur.
   
 • Vpisi in dnevi borilnih veščin v septembru:
  Vse člane naprošamo, da o vpisih v naše programe obvestijo prijatelje in znance, ki se zanimajo za naše programe. Vse informacije lahko dobijo tudi na naši spletni straniwww.karate-institute.org. Datume vpisov si lahko ogledate tudi na naši spletni strani. Od meseca septembra do začetka novembra  bomo organizirali dneve borilnih veščin. Vljudno vabljeni na dogodke.
 •  Urniki in razporeditev v skupine:

Urnike si lahko ogledate na  strani Urniki.

 •  Razporeditev v skupine:
   (seznam skupin v Žireh in Cerknem bo dodan do 1.9.)

Scroll to Top