16 odličji na Mladinskem državnem prvenstvu

V soboto, 11. novembra 2023, je v Slovenskih Konjicah potekalo Mladinsko državno prvenstvo v karateju, ki se ga je udeležilo 23 tekmovalcev Karate kluba Kolektor Idrija. Čeprav se vse borbe za nekatere naše tekmovalce niso izšle po pričakovanjih, smo med 51-imi klubi, ki so se udeležili tekmovanja, dosegli največ odličij. S 16-imi osvojenimi medaljami, 5 zlatih, 4 srebrne in 7 bronastih, pa smo na klubski lestvici dosegli 2. mesto.

Državnega prvenstva so se udeležili naslednji člani: Taja Alič, Cene Božič, Ivan Burjek, Eva Filipič, Mark Filipič, Alja Franzini, Patrik Gladek, Aleks Gnezda, Gaja Humar, Lia Krvina, Adam Kurnik, Voranc Lapajne, Nika Mlakar, Luka Mlakar, Anže Moravec, Neža Moravec, Din Muhić, Tine Pelhan, Marc Permozer, Maks Prezelj, Neo Primožič, Zoja Sever Sakelšek in Nana Zupančič.

V Karate klubu Kolektor že nekaj let razvijamo lastno šolo borbenega karateja, ki jo nenehno dopolnjujemo z lastnimi in izkušnjami zunanjih trenerjev, s katerimi sodelujemo. Uspešnost sistematičnega dela se vedno bolj kaže tudi na nivoju vedno bolj prepoznavnih rezultatov naših tekmovalcev. Našo šolo izvajamo v vseh povezanih društvih in podružnicah, ki delujejo pod okriljem Karate inštituta Slovenije, preko licenčnih seminarjev pa smo to znanje začeli predajati tudi drugim klubom v Sloveniji.  

Državni prvaki:

Nika Mlakar,

Din Muhić,

Lia Krvina,

Nana Zupančič,

Neo Primožič.

Srebrne medalje:

Marc Permozer,

Eva Filipič,

Maks Prezelj,

Patrik Gladek.

Bronaste medalje:

Mark Filipič,

Luka Mlakar,

Cene Božič,

Voranc Lapajne,

Zoja Sever Sakelšek,

Anže Moravec,

Alja Franzini.

 

 

Scroll to Top