Začetek aktivnosti v mesecu novembru, ki jih organiziramo preko aplikacije Mojespretnosti

V začetku novembra smo vsem članom odprli uporabniški račun v aplikaciji Mojespretnosti. Aplikacijo smo razvili z namenom spremljanja, usmerjanja in motiviranja gibalnega in vedenjskega razvoja naših članov. Aplikacija je pripravljena do te mere, da omogoča uporabo osnovnih funkcij. V nadaljevanju leta se bo dodalo nove funkcionalnosti in izboljšalo preglednost.
Navodila za uporabo in prijavo v aplikacijo si lahko pogledate v priponki. V aplikaciji si lahko ogledate rezultate predhodnih in tekočih testiranj, aktivnosti, ocene izpitov, od letošnjega leta naprej pa tudi statistiko tekmovalnih rezultatov za tekmovalne skupine.
V prihodnje bo vsaka spretnost in aktivnost vsebovala tudi opis ali video prikaz, trenutno so opisi pripravljeni za naslednje spretnosti : zavezovanje pasu in sodelovanje ter video vsebine namenjene odraslim skupinam: dihalna forma, baduanjin, raten, forma stila yang in tibetanske vaje.

Naslov za prijavo:
http://www.mojespretnosti.si/app

Dostop do aplikacije je preko vašega elektronskega naslova. Če na elektronski naslov niste dobili uporabniških podatkov, si lahko geslo na osnovi pravilno vnesenega elektronskega naslova, sami nastavite.

V primeru, da imate težave z dostopom do aplikacije nas kontaktirajte na info@premik.si.

PRAVILNO ZAVEZOVANJE PASU (13.11. do 26.11.)
Med 13.11. in 26.11. bomo v klubu izvedli aktivnost »pravilno zavezovanje pasu«. Aktivnost poteka v dveh delih. V prvem tednu bomo zavezovanje pasu vadili. V drugem tednu pa ocenjevali. Aktivnost smo uvedli zato, ker si redki otroci znajo pravilno zavezati pas.
Otroci naj vadijo zavezovanje pasu tudi doma. V aplikaciji Mojespretnosti, si lahko ogledate video pravilnega zavezovanja pasu. Spretnost je trenutno neocenjena. Med 20.11. in 24.11. bodo otroci poskušali osvojiti enega izmed zmajev Bojana, Dragota, Slavkota ali Filipa. Na povezi rezultatov izberite spretnost “77_zavezovanje pasu”. Odprlo se vam bo okno z video vsebino.

navodila_4

OCENJEVANJE SODELOVANJA (celo leto od novembra naprej)
Z začetkom novembra smo v vseh skupinah začeli ocenjevati in vaditi sodelovanje na treningih. S to aktivnostjo poskušamo otroke spodbujati, da so na vadbeni uri čim bolj aktivni in da so za njihov trud tudi nagrajeni.

Sodelovanje otrok lahko redno spremljate preko aplikacije Mojespretnosti.

Scroll to Top