Anketa o uporabi aplikacije “mojespretnosti”

moje spretnosti_spletna stran_pregled_Page_10Spoštovani člani,

Do konca marca boste dobili dostop do aplikacije »mojespretnosti«, ki nastaja na osnovi izkušenj z Zmajčkovim programom, ki ga že več let izvajamo v klubu.

Aplikacija bo našim članom, otrokom in staršem omogočala spremljanje razvoja gibalnih in vedenjskih spretnosti. Trenerji bodo v aplikacijo redno vpisovali letna testiranja, na osnovi katerih bodo lahko člani preverjali svoj napredek in se primerjali z povprečnimi vrednostmi enako stare populacije.  V vseh naših društvih bomo v letošnjem letu vso evidenco naših članov začeli voditi preko aplikacije. Vanjo bodo vključena testiranja, spremljanje aktivnosti, nastopi na pomembnejših tekmovanjih in izpiti.

Ker je spletna platforma »mojespretnosti«  še v razvojni fazi, z njo pa bomo v kratkem kandidirali na različnih razpisih in začeli s pilotskimi projekti na nivoju šol, drugih društev in lokalnih skupnosti, vas prosimo, da rešite anketo in nam na ta način pomagate pri njenem razvoju. 

Povezava do ankete TUKAJ.

Več o programu načrtnega razvoja gibalnih in vedenjskih spretnosti si lahko preberete v naslednjih člankih.

Borbeno vedenje v športu in vsakdanjem življenju

Ocena funkcionalnih gibalnih sposobnosti

Oblikovanje in vzgoja gibalnih sposobnosti in vedenjskih spretnosti

Glavne funkcije aplikacije:

– Trenerjem in učiteljem omogoča enostavno in hitro vpisovanje rezultatov.

– Člani  bodo lahko zbirali med različnimi načini prikazov svojih spretnosti in se primerjali s povprečnimi vrednostmi v obliki tabel, grafov. Kasneje pa se bo v aplikacijo vključilo tudi avatarja (našo virtualno podobo), v obliki planeta in zmajev, ki bodo vezani na različne spretnosti in se bodo spreminjali, ko bo otrok pri njih napredoval.

Še nekaj fotografij aplikacije.

moje spretnosti_spletna stran_pregled_Page_06 moje spretnosti_spletna stran_pregled_Page_11

 

Idejna zasnova avatarja, ki se spreminja glede na tri področja:

-gibalne sposobnosti (slabo razvite spretnosti  – sedeči zmaj, zelo dobro razvite – zmaj, ki leti med oblake)

-vedenjske spretnosti (slabo razvite socialne spretnosti – ni veliko prijateljev, dobro razvite socialne spretnosti – veliko prijateljev)

-naravi prijazne navade (neaktivnost na nivoju naravi prijaznih navad – pust planet, zelo veliko aktivnosti na nivoju naravi prijaznih navad – zelen planet)

shutterstock_139657373 copy

Scroll to Top