Med 1.4. in 12.4. vadimo na spletu

Spoštovani člani Karate inštituta!

Zaradi začasnega zapiranja države, bomo redno vadbo karateja s 1.4.2021 začasno prestavili na splet. To priložnost bomo izkoristili za vadbo preko Zooma, ki bo predstavljala priprave na testiranja določenih sposobnosti, ki jih lahko opravljate doma. Vsebina bo prilagojena tudi za najmlajše! Testiranja bodo potem sledila na treningih v živo. Opis vsebine zanimivih priprav boste prejeli v tem tednu.

V tem času ste torej vabljeni na:

  • Zoom treninge – Urniki Zoom vadbe bodo isti kot so bili pred začetkom vadbe v telovadnicah. Urnike po krajih in povezave za Zoom najdete na spletni strani Karate inštituta pod rubriko Urniki: https://www.karate-institute.org/

 

  • Video treninge za različne gibalne sposobnosti in pasove v aplikaciji Moje spretnosti.

 

Poleg vseh, ki ste se do sedaj že pridno udeleževali Zoom treningov, prav lepo vabimo tudi vse, ki se nam v preteklosti še niste pridružili.

Za tiste, ki se Zoom treningov ne morete udeležiti, pa smo v Moje spretnosti pripravili video treninge, ki si jih lahko ogledate in opravite sami kadarkoli. Ko na koncu oddate vprašalnik o opravljenem treningu, vemo, da ste se pridružili vadbi.

O ponovnem začetku treningov v telovadnici vas bomo seveda obvestili.

Lepo vabljeni k sodelovanju in lep pozdrav!

Kolektiv Karate inštituta

 

Scroll to Top