40 let Karate kluba Kolektor Idrija, 15.4. ob 19.30, Modra dvorana Idrija

karate_40let_plakat_ (1)Večer borilnih veščin: Borba lahko postane igra ter Ekshibicijska tekma ekipa Karate kluba Kolektor Idrija proti ekipi Slovenije  

V Karate klubu Kolektor Idrija v letošnjem letu praznujemo 40 let dela, razvoja, poučevanja in tekmovalnih uspehov. Ob tej priložnosti bi radi izpostavili nekaj poglavitnih poglavij iz naše preteklosti in vas povabili na ogled nastopa ob 40-letnici kluba, kjer si boste lahko ob spoznavanju prvin in ciljev borilnih veščin, ki jih bodo predstavili naši člani, ogledali tudi ekshibicijsko tekmo med najuspešnejšimi tekmovalci Karate kluba Kolektor Idrija in najboljšimi tekmovalci iz Slovenije.

Na večeru borilnih veščin, ki bo pred ekshibicijsko tekmo, bodo člani Karate kluba Kolektor Idrija in povezanih klubov iz Žirov in Cerknega v predstavi »Borba lahko postane igra« prikazali glavne vsebine borilnih veščin in poskušali nakazati na njihov pomen v modernem času.

Zato, da bo predstava lepo tekla, bomo že v naslednjem tednu v Idriji organizirali skupne treninge za barvne pasove, kjer bomo določili vsebine posameznih nastopov. Nastop bodo potem lahko udeleženci vadili v domačih skupinah. Razpored dodatnih treningov bomo poslali do konca tedna, sodelujoče pa prosimo, da se jih udeležijo.

 Na dan nastopa, 15.4., se bodo vsi udeleženci zbrali v Modri dvorani ob 15.00, da bomo imeli dovolj časa, da se pripravimo na nastop. Za člane, ki niso iz Idrije, bomo organizirali prevoz. Predstava se bo začela ob 19.30 in bo zaključena do 21:00.

Veseli bomo, če se boste nastopa udeležili v čim večjem številu.

 Vstopnine ni, zbirali pa bomo prostovoljne prispevke, ki bodo namenjeni tekmovalnim programom in nagradi za sodelovanje udeležencem nastopa.

Prijazno vabljeni!

Kolektiv Karate kluba Kolektor Idrija

Scroll to Top