Anketa o podobi borbenega vedenja v modernem času


foto_konferencaKot uvod v konferenco “Funkcije, vidiki in vzgoja borbenega vedenja”, ki bo potekala v Ljubljani 16.6.2016,  smo za vas izpostavili nekaj polemičnih tez ali predstav o borbenem vedenju. Te ne predstavljajo nujno stališč, ki bodo predstavljene na konferenci. Namen izpostavljenih tez je predvsem  spodbuditi družbeno zanimanje in razmišljanje o temi.  

Z izpolnitvijo ankete  ali s svojimi komentarji, strinjanjem in kritikami lahko pomagate pri oblikovanju vsebine konference in njenega sporočila. Veseli bomo vaših komentarjev, pomislekov in idej.

Navodila pri izpolnjevanju.  Pri vsaki tezi izberite eno izmed treh možnosti.

se strinjam – strinjate se s trditvijo

se ne strinjam – ne strinjate s s trditvijo

mi ni znano – področja ne poznate dovolj dobro, ali pa se vam trditev ne zdi dovolj jasno zastavljena.

Ob zaključku pritisnite na gumb oddaj. Po oddani anketi boste avtomatično preusmerjeni na stran s trenutnimi rezultati.

 

Anketa o pomenu borbenega vedenja
Sending

2 thoughts on “Anketa o podobi borbenega vedenja v modernem času”

  1. Jan Živković

    Mislim da so Vaša vprašanja v zgornji anketi preveč posplošena in ni jasno ločena meja med borbenostjo, nasilnostjo in fizičnim spopadom na eni strani in samokontrolo, spaznavanja samega sebe, umskega miru in harmonije z okolico, kar uči večina borilnih veščin. Tudi niste ločili pojmov borilna veščina, borilni šport in navadna ustna ali fizična konfrotacija. Lep pozdrav!

    1. Jernej Sever

      Se popolnoma strinjam z vami. Namen ankete ni da bi dobili natančne odgovore, ampak predvsem vzpodbudili razmišljanje o temi. Na nekaj teh vprašanj, ki ste jih izpostavili, bomo odgovarjali na konferenci. lep pozdrav.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to Top