Zaključek šolskega leta 2019-2020

Spoštovani člani.

V Karate institutu smo uspešno pripeljali do konca še eno, sicer malo posebno, šolsko leto. Izpeljali smo večino ciljev, ki smo si jih zastavili za to leto – letni program smo zaključili s prilagojenimi treningi, izvedli smo letna testiranja članov in letošnjo vadbo zaključili z zaključnimi izpiti (rezultate testiranj in ocene izpitov si lahko ogledate na povezavi https://www.mojespretnosti.si/app/ ).

Žal je bilo le področje tekmovanj v določenem obdobju neizvedljivo. Tudi našega vsakoletnega klubskega Zmajčkovega tekmovanja ni bilo mogoče izvesti v običajni obliki, izvedli pa smo zmajčkov poligon (rezultati tekmovanja v poligonu bodo kmalu dosegljivi).  Upamo, da se bodo razmere v naslednjem šolskem letu toliko umirile, da bo mogoče izvesti tudi celotno tekmovanje.

V Karate institutu bomo tudi v poletnih mesecih organizirali vadbo. Programe bomo pripravili v kratkem. Vse, ki bi se tudi v poletnih mesecih radi družili z nami, vabimo, da se nam pridružite.

Radi bi poudarili, da nam brez vašega sodelovanja vse to ne bi uspelo, zato se vam iskreno zahvaljujemo za vso pomoč, skrb in sodelovanje!

Za konec bi vas prosili, da na povezavi https://www.mojespretnosti.si/app/surveyInstances/surveysList izpolnite vprašalnik o vašem zadovoljstvu delovanja našega kluba, da vidimo, kaj so po vašem mnenju naše močne in šibke točke.

Vsem, ki se nam boste priključili tudi poleti, želimo prijetno druženje in vadbo, ostalim pa lepe počitnice, ostanite zdravi in na svidenje septembra!

Kolektiv Karate instituta

 

 

Scroll to Top